Predstavitev Šole

Dvig digitalne kompetentnosti

 

PROJEKT ZELPOD

INOVATIVNE EKOSISTEMSKE REŠITVE  ZA PRILAGAJANJE NA PODNEBNE SPREMEMBE ZA PRIDELOVANJE ZELIŠČ NA MALIH KMETIJAH   (ZELPOD)

 

 

Učbeniški sklad

Učbeniški sklad

Biotehniška šola Rakičan omogoča vsem dijakom, da si na podlagi Pravilnika o upravljanju učbeniških skladov izposodijo učbenike iz učbeniškega sklada.

 Pogoj za izposojo kompleta učbenikov je plačilo izposojevalnine, ki znaša največ tretjino maloprodajne cene učbenikov v kompletu in se plača po položnici. Dijaki si lahko izposodijo celoten komplet. Izposojevalnina za posamezni program in letnik je pripisana na naročilnici.

Seznam učbenikov in naročilnice za prihodnje šolsko leto dijaki prejemejo v tiskani obliki v sredini junija.

 Dijaki prevzamejo učbenike v prvem tednu pouka, ob izteku šolskega leta pa učbenike vrnejo ob koncu pouka, izjema so dijaki s popravni izpiti in zaključni letniki, ki učbenike vrnejo po končanih obveznostih. Če dijaki učbenike uničijo ali jih ne vrnejo, morajo ob koncu šolskega leta poravnati odškodnino v skladu z nabavno ceno in starostjo učbenika.

Komplet delovnih zvezkov lahko kupite v katerikoli knjigarni.

Svoje naročilo lahko oddate tudi v trgovini Kopija nova na povezavi spodaj. Pogoje naročila in plačila določa trgovina sama, neodvisno od šole.

Povezava do spletnih naročil delovnih zvezkov: Kopija nova

Na naslenjih povezavah so dostopni seznami gradiv učbeniškega sklada po izobraževalnih programih:

Kmetijsko-podjetniški tehnik

Gospodar na podeželju

Pomočnik v biotehniki in oskrbi

Z nadaljnim brskanjem po naši spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij si preberite Pravno obvestilo.

 

logotip Razvoj podeželja