Maps

Predstavitev Šole

Contact

Biotechnological School Rakičan

Rakičan, Lendavska 3

9000 Murska Sobota

02 530 37 50

Splet: http://www.solarakican.si

E-pošta: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dvig digitalne kompetentnosti

 

Državni prvak

Patrik Farkaš, dijak 3.a letnika je včeraj tekmoval na 29.državnem prvenstvu v Črenšovcih, kjer je nastopilo preko 300 mladih strelcev, ki so tekom sezone uspeli doseči zastavljene norme za nastop na DP. 

 

S standardno zračno puško je v kategoriji kadetov pristreljal naslov državnega prvaka, skupaj s kolegoma pa so osvojili ekipno 2.mesto. Na regijskem prvenstvu, ki je bilo februarja v Turnišču je postal regijski prvak v kategoriji mladincev. 

 

Patriku je šlo zelo uspešno tudi v državni mladinski ligi, kjer je osvojil končno 3.mesto. Tekmoval je tudi v 1.B državni članski ligi, kjer mu je enkrat uspelo celo zmagati, v končni razvrstitvi je pristal na 5.mestu, s kolegoma iz ekipe pa so zasedli ekipno 2.mesto in se tako uvrstili v 1.A državno ligo. 

 

Tekmoval je še na nekaj  mednarodnih turnirjih v Zagrebu, Rušah, Trzinu, Ljutomeru, Smederevem, Splitu, Beogradu, z reprezentanco pa v Münchnu in na dvoboju SLO:CRO. 

 

Za izvrstne rezultate Patriku iskreno čestitamo!

 

 DP kadeti Črenšovci 800x6001.mesto Patrik Farkaš državno prvenstvo Črenšovci 800x600

Z nadaljnim brskanjem po naši spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij si preberite Pravno obvestilo.

 

logotip Razvoj podeželja