Maps

Predstavitev Šole

Contact

Biotechnological School Rakičan

Rakičan, Lendavska 3

9000 Murska Sobota

02 530 37 50

Splet: http://www.solarakican.si

E-pošta: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dvig digitalne kompetentnosti

 

Učbeniki, delovni zvezki in pripomočki za šolsko leto 2020/2021

Šola bo omogočila dijakom v prihodnjem šolskem letu 2020/2021, da si iz učbeniškega sklada izposodijo učbeniški komplet. Komplet učbenikov iz učbeniškega sklada izbere šola.

 

Seznam učbenikov, ki bodo izbrani v kompletu, je po izobraževalnih programih dostopen na tej povezavi: Pomočnik v biotehniki in oskrbiGospodar na podeželjuKmetijsko-podjetniški tehnik

Izposodite si lahko le celoten komplet učbenikov za posamezen letnik. Pogoj za izposojo kompleta učbenikov je plačilo izposojevalnine učbeniškega kompleta. Znesek izposojevalnine kompleta je odvisen od izbora knjig in bo znašal največ tretjino maloprodajne cene vseh v kompletu izbranih učbenikov. Položnice boste dobili po pošti. Rok za plačilo je 31. avgust 2020.

 

Naročilnice za učbenike letos ne boste izpolnjevali, kot je to bilo v navadi prejšnja leta.

Delovne zvezke in ostale pripomočke starši kupite v knjigarni, ki jo izberete sami.

Ob izteku šolskega leta morate vrniti učbenike šoli. Če bo učbenik poškodovan, uničen ali ga ne boste vrnili, bo potrebno zanj v skladu s 12. členom Pravilnika o učbeniških skladih plačati odškodnino.

 

Vsi dijaki lahko prejmejo učbenike iz učbeniškega sklada, če pa bo kdo želel uporabljati lastne učbenike, morate starši natisniti in podpisati izjavo, da si dijak ne bo izposodil učbenikov iz učbeniškega sklada, in jo poslati na šolo do srede, 24. 6. 2020: Izjava

 

Danica Medved, skrbnica učbeniškega sklada

Z nadaljnim brskanjem po naši spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij si preberite Pravno obvestilo.

 

logotip Razvoj podeželja