Predstavitev Šole

Dvig digitalne kompetentnosti

 

PROJEKT ZELPOD

INOVATIVNE EKOSISTEMSKE REŠITVE  ZA PRILAGAJANJE NA PODNEBNE SPREMEMBE ZA PRIDELOVANJE ZELIŠČ NA MALIH KMETIJAH   (ZELPOD)

 

 

PROJEKT MUNERA 3

LOGO MIZS                   BsrLOG WEB                    Logo EU

PROJEKT MUNERA 3

Z 8.oktobrom 2018 smo v okviru projekta MUNERA 3 pričeli z izvedbo brezplačnih programov nadaljnjega poklicnega izobraževanja in usposabljanja za zaposlene, samozaposlene in kmete.

Programi so namenjeni zaposlenim, ki potrebujejo dodatna usposabljanja, kvalifikacije ali prekvalifikacije, zaradi potreb na trgu dela in so za vse udeležence brezplačni.

Izbirate lahko med dvema različnima programoma.

Na Biotehniški šoli Rakičan smo se odločili za en program v sklopu razpisa in sicer: programi usposabljanj in izpopolnjevanj, ki jih pripravi šola za podjetja oziroma skupaj s podjetji in jih sprejme programski svet MUNER-e 3 in potrdi Svet zavoda. Namenjeni so poglabljanju in razširjanju strokovnih znanj pa tudi generičnih znanj in spretnosti ter poklicnih zmožnosti. Gre za krajše programe, ki trajajo 50 ur. 

Na Biotehniški šoli Rakičan imamo potrjena naslednja programa usposabljanj:

  • Skrivnost zelišč
  • Okolju prijazno zelenjadarstvo

Munera 3-Biotehnika: Skrivnost zelišč   -   Prijavnica Skrivnost zelišč (prijave so možne do nedelje, 9. 12. 2018) 

Pričetek programa Skrivnost zelišč je predviden v torek, 11. 12. 2018 ob 16. uri na Biotehniški šoli Rakičan. 

Munera 3-Biotehnika: Okolju prijazno zelenjadarstvo - Prijavnica Okolju prijazno zelenjadarstvo (prijave možne do srede, 10. 4. 2019)

Pričetek programa Okolju prijazno zelenjadarstvo je predviden v četrtek, 11. 4. 2019 ob 16. uri na Biotehniški šoli Rakičan.

Munera 3 - Biotehnika: Precizno kmetovanje

Z nadaljnim brskanjem po naši spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij si preberite Pravno obvestilo.

 

logotip Razvoj podeželja