Kontakt

Biotehniška šola Rakičan

Rakičan, Lendavska ulica 3

9000 Murska Sobota 

02 530 37 50

051 608 300

Splet: http://www.solarakican.si

E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

----------------------------------------------------

           ODJAVA OD MALICE

 ---------------------------------------------------

Predstavitev Šole

Obvestilo staršem oz. skrbnikom

V petek, 25. septembra 2020, bo za vse dijake šole v okviru interesnih dejavnosti oziroma praktičnega usposabljanja z delom organiziran ogled demonstracijskih vrtov v Gornji Radgoni v okviru Dnevov sejemskih vrtov 2020.

Dijaki bodo ob 7. uri začeli s poukom po urniku, nato pa se bodo v dveh skupinah z avtobusom odpeljali v Gornjo Radgono, kjer si bodo v spremstvu učiteljev ogledali sejemske vrtove in obiskali stojnice. Vmes bodo opravili malico. Do 13. ure jih bo avtobus pripeljal nazaj na šolsko dvorišče, od koder bodo odšli domov.

Dijaki morajo upoštevati navodila spremljevalcev in avtobusnega šoferja ter se primerno vesti. V času aktivnosti ne smejo posedovati nedovoljenih substanc in odmetavati smeti. Na prireditvenem prostoru se ne smejo oddaljiti od skupine brez dovoljenja spremljevalca. Priporočamo primerno obutev in oblačila ter dežnike, saj je za petek napovedano poslabšanje vremena.

Aktivnost bo pripravljena v skladu s predpisanimi varnostnimi ukrepi NIJZ za zmanjšanje tveganja in širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2, zato morajo imeti vsi na obrazih maske (avtobus …).

                                                                                                                                            

  Ravnateljica

Simona Potočnik, uni. dipl. Inž. kmet.

Z nadaljnim brskanjem po naši spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij si preberite Pravno obvestilo.

 

logotip Razvoj podeželja