Kontakt

Biotehniška šola Rakičan

Rakičan, Lendavska ulica 3

9000 Murska Sobota 

02 530 37 50

051 608 300

Splet: http://www.solarakican.si

E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

----------------------------------------------------

           ODJAVA OD MALICE

 ---------------------------------------------------

Predstavitev Šole

EIP projekt: Okoljsko učinkovita kmetijska pridelava koruze in pšenice na vodovarstvenih območjih

V letu 2020, ki bo kmalu tu nas časa zanimivo dogajanje v okviru projekta: Okoljsko učinkovita kmetijska pridelava koruze in pšenice na vodovarstvenih območjih.

Med drugim bomo izvedli strokovno ekskurzijo na kmetijsko gospodarstvo, ki je vključeno v preizkušanje sodobnih, tako imenovanih membranskih dušikovih gnojil ter inhibitorjev dušika. Teme kot so uporaba sodobnih mineralnih dušikovih gnojil, problematika, ki je povezana z vnosom mineralnih in organskih gnojil v tla, ki ležijo na vodovarstvenih območjih, sodobni pristopi pri manipulaciji z dušikom katerega izvor so mineralna in organska gnojila smo podrobneje spoznali na predavanjih v mesecu novembru. S poznavanjem projektne tematike bodo dijaki sodelovali pri razširjanju rezultatov, ki bodo doseženi v EIP projektu. Po koncu projekta pa tudi pri uporabi znanja, ki bo pridobljeno skozi izvajanje projektnih aktivnosti.

Z nadaljnim brskanjem po naši spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij si preberite Pravno obvestilo.

 

logotip Razvoj podeželja